Spoorboekje: Real Madrid, NAC Breda, Everton en ErediVisie

1 maart 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 1 maart.

Spoorboekje: Real Madrid, NAC Breda, Everton en ErediVisie


Specials

ErediVisie
Het Eredivisie-weekend was weer eentje om volop van te genieten: Super Sunday werd in Eindhoven en Alkmaar genieten, al viel de topper tussen PSV en Ajax qua spelniveau tegen. Verder waren FC Emmen, Vitesse en FC Groningen de winnaars van dit weekend. Zoals elke week blikken we terug op de afgelopen speelronde in onze wekelijkse rubriek ErediVisie. 

Wedstrijden

Real Madrid - Real Sociedad (21.00 uur)
Na een lastige periode heeft Zinédine Zidane het weer aardig op de rit bij Real Madrid. De Madrilenen wonnen de laatste vier competitiewedstrijden en zetten vorige week een grote stap richting de kwartfinale van de Champions League door Atalanta met 0-1 te verslaan. Wie weet wat er allemaal nog in het vat zit voor de Madrilenen. Zelfs in de landstitel mag De Koninklijke nog geloven.

NAC Breda - TOP Oss (21.00 uur)
Na een ongeslagen reeks van tien wedstrijden durft men in Breda omhoog te kijken. En waarom ook niet? Een eindnotering bij de eerste twee zit er gewoon nog in voor NAC. Fouten kan de ploeg van trainer Maurice Steijn zich eigenlijk niet permitteren. Voor NAC telt in de Brabantse derby daarom alleen maar de winst.

Everton - Southampton (21.00 uur)
Met nog ongeveer een derde van het seizoen te gaan, dingt Everton nog mee om een Champions League-ticket. De concurrentie is echter fors. Willen The Toffees zich daadwerkelijk bij de eerste vier scharen, dan hebben zij een sterke eindsprint nodig. De komende zes wedstrijden treft Everton vijf keer een tegenstander die lager op de ranglijst staat. Dat biedt perspectief.

Voetbal op tv

18.45 uur: Excelsior - Jong Ajax, ESPN - live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: St. Pauli - Hamburger SV, ESPN 4 - live verslag van het 2. Bundesliga-duel
21.00 uur: Real Madrid - Real Sociedad, Ziggo Sport - live verslag van het LaLiga-duel
21.00 uur: Everton - Southampton, Ziggo Voetbal - live verslag van het Premier League-duel
21.00 uur: NAC Breda - TOP Oss, ESPN - live verslag van het Eerste Divisie-duel