Rentree van Velthuizen in Eredivisie loopt uit op deceptie

28 februari 2021 – Piet Velthuizen heeft niet lang kunnen genieten van zijn rentree in de Eredivisie. De 34-jarige doelman maakte zondag tegen FC Groningen zijn debuut voor Fortuna Sittard en moest na iets meer dan twintig minuten spelen vanwege het strijdtoneel geblesseerd verlaten.

Rentree van Velthuizen in Eredivisie loopt uit op deceptie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Velthuizen werd vrijdag tot het einde van het seizoen vastgelegd door Fortuna Sittard. De Limburgers haalden de transfervrije doelman in huis omdat Yanick van Osch geblesseerd is en Alexei Koselev op het punt staat naar Japan te verkassen. Zondag tegen FC Groningen verscheen Velthuizen meteen onder de lat.

Het was zijn eerste optreden in de Eredivisie sinds november 2014, toen hij nog op de loonlijst stond bij Vitesse. Lang duurde zijn comeback niet, want al snel maakte hij het gebaar dat hij gewisseld moest worden. Even later vond de wissel ook daadwerkelijk plaats. Velthuizen verliet geblesseerd het veld en werd vervangen door Koselev.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd