Dumfries over Tadic: "Niet zo over mijn moeder praten"

28 februari 2021 – Denzel Dumfries had na afloop van de topper tussen PSV en Ajax geen goed woord over voor collega-aanvoerder Dusan Tadic. Na de late gelijkmaker schold Tadic zijn tegenstander de huid vol en ook na de wedstrijd was dat opstootje nog niet vergeten. Dumfries legde na afloop voor de camera van ESPN uit waarom hij zo uit zijn slot schoot.

Dumfries over Tadic: "Niet zo over mijn moeder praten"

"Hij moet niet zo over mijn moeder praten. Dat soort dingen horen niet op het veld thuis en daar buiten trouwens ook niet. Ik hoorde na het doelpunt wat hij zei. Normaal gesproken word ik niet zo snel boos, maar nu wel", aldus Dumfries, die zag zijn zijn ploeg het net als afgelopen donderdag tegen Olympiakos pas in de slotfase uit handen gaf.

"Je denkt dat je de 2-0 maakt en dat de wedstrijd gespeeld is", vervolgde de captain over de afgekeurde treffer van Yorbe Vertessen. "Beide ploegen dachten dat het eigenlijk wel gespeeld was. We hebben gestreden en probeerden er alles aan te doen. Ons strijdplan was duidelijk. Het is zonde dat het in de laatste minuten weer fout gaat."

gerelateerd