Inter verstevigt na razendsnelle goal Lukaku koppositie in Serie A

28 februari 2021, 16:58

Inter heeft zondagmiddag de koppositie in de Serie A verstevigd door Genoa met 3-0 te verslaan. Een razendsnel doelpunt van Romelu Lukaku leidde de overtuigende zege in. Door de overwinning staat Inter zeven punten los van AC Milan, dat later op de dag in actie komt tegen AS Roma.

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen Lukaku de score opende. De Belgische spits ontving de bal halverwege de helft van Genoa, dribbelde naar het strafschopgebied en schoot raak in de lange hoek. Het spectaculaire begin kreeg geen passend vervolg. Het duurde ruim een uur totdat er weer werd gescoord in het Giuseppe Meazza.

Op dat moment stond Kevin Strootman niet meer binnen de lijnen. De Nederlandse middenvelder startte in de basis bij Genoa en werd halverwege de wedstrijd gewisseld. Zijn landgenoot, Stefan de Vrij, speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg. Hij zag Matteo Darmian halverwege de tweede helft op overtuigende wijze de 2-0 binnenschieten. Alexis Sánchez besliste een aantal minuten later de wedstrijd door in de rebound de 3-0 binnen te koppen.

Inter kan nu rustig achteroverleunen en hopen op puntenverlies van AC Milan tegen AS Roma. Een andere concurrent om de landstitel, Juventus, morste zaterdag punten door gelijk te spelen tegen Hellas Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen