Blind looft karakter: "Die mentaliteit hebben we al vaker laten zien"

28 februari 2021, 16:54

Daley Blind erkende zondagmiddag dat Ajax een zwakke wedstrijd speelde op bezoek bij PSV. De Amsterdammers pakten in de slotfase nog een puntje en dat kwam volgens de verdediger niet uit de lucht vallen. Het is namelijk niet de eerste keer dat Ajax in de laatste minuten alsnog een resultaat boekt.

"We begonnen goed en kregen mogelijkheden op kansen", vertelde Blind voor de camera van ESPN. "Daarna werden we slordig aan de bal en dat hebben we niet kunnen omdraaien. Het was voetballend niet onze beste wedstrijd, maar we hebben niet opgegeven. Die mentaliteit hebben we dit seizoen al vaker laten zien. Als je dan nog een punt eruit speelt dan is dat natuurlijk lekker."

Ajax speelde in Eindhoven niet bepaald goed. "Daar moeten we niet te zwaar aan tillen, maar we weten dat het beter moet. PSV heeft het ons vandaag ook gewoon erg lastig gemaakt. Het was een pittige wedstrijd. Zeker in het laatste kwartier gebeurde veel. Dat was ook lastig voor de scheidsrechter", vervolgde de international, die zelf niet helemaal fit was. "Ik heb wat lichte klachten, maar kon gelukkig wel spelen. Ik ga er vanuit dat ik woensdag ook gewoon mee kan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen