Tadic: "Dumfries zei dat ik een pussy was en geen leider ben"

28 februari 2021, 17:07

Dusan Tadic heeft geen spijt van zijn actie om verhaal te halen bij Denzel Dumfries na zijn doelpunt. De captain van de Amsterdammers schoot de penalty binnen waarmee Ajax een punt pakte in Eindhoven (1-1) en werd voor dat dode spelmoment behoorlijk geïntimideerd. "Dumfries zei dat ik een pussy was en geen leider ben."

Dat reconstrueerde de captain van tegenover ESPN over het penalty-moment. "Ik pak de bal, vervolgens komen er drie spelers van PSV. Ze maken gaten in de grond en zeggen dingen. Ik zou een pussy zijn, ik zou wel missen en ben geen leider. Tsja, als ik dan scoor, dan zeg ik hem dat ik geen pussy ben. Wat moet ik dan? Bedankt zeggen en zeggen dat ik wel een pussy ben?", vraagt Tadic zich hardop af.

De twee aanvoerders waren ziedend op elkaar, volgens Tadic moet Dumfries vooral naar zichzelf kijken. "Hij zegt eerst dingen tegen mij. Ik zou nooit naar hem zijn gegaan. Wat moet je dan zeggen?", aldus Tadic. "Ja, ik kan weglopen, maar na alles wat hij tegen mij zei, moet ik wat terugzeggen. Hij speelt een mindgame met mij, maar ik heb meer ervaring en weet beter hoe je zo'n spelletje speelt."

Verder had de captain overigens ook mooie woorden over voor PSV, dat volgens hem goed speelde. "De credits gaan naar PSV, een goede ploeg met een sterke mentaliteit. Ze deden het goed in het drukzetten", aldus de Serviër, die Ajax niet goed vond en dat was volgens hem ook te wijten aan het veld. "Het veld was erg slecht."

Lees ookDumfries over Tadic: "Niet zo over mijn moeder praten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen