Bijlow terug na blessures: "Natuurlijk zit Oranje in mijn hoofd"

28 februari 2021 – Justin Bijlow stond zondagmiddag op bezoek bij AZ weer eens onder de lat bij Feyenoord. De doelman ging op Super Sunday in de fout bij de 3-2 en kreeg daarna ook nog de 4-2 om zijn oren. Bijlow kent een moeizaam seizoen, maar hoopt desondanks dat hij komende zomer met Oranje naar het EK kan.

Bijlow terug na blessures: "Natuurlijk zit Oranje in mijn hoofd"

"Oranje zit natuurlijk in mijn achterhoofd", bekende Bijlow bij ESPN. "Het EK komt eraan en daar wil ik graag bij zijn. Maar ik wil ook bij Feyenoord goed spelen en dan komt het Nederlands elftal vanzelf. Fysiek gaat het goed. Ik werk hard, neem genoeg rust en let goed op mijn voeding. Die spierblessures zijn gewoon domme pech. Ik hoop dat ik nu een aantal maanden achter elkaar kan spelen."

In Alkmaar deelde ook de goalie in de Rotterdamse malaise. "Ik nam veel te veel risico en wilde te graag de voetballende oplossing zoeken. Dat was totaal onnodig. Ik raak die bal helemaal verkeerd en schuif 'm zo bij Midtsjø in de voeten. We hebben in de eerste helft goed gevoetbald, maar geven de doelpunten daarna weg. Na mijn fout zag je ons in de tweede helft in elkaar zakken en dat is klote."

Feyenoord

gerelateerd