Drama voor Milan: Zlatan dreigt treffen met United te missen

1 maart 2021, 15:43   Bijgewerkt: 1 maart 2021, 15:50

Slecht nieuws voor AC Milan: sterspeler Zlatan Ibrahimovic kampt met een bovenbeenblessure en moet waarschijnlijk tien dagen toekijken. Hij liep dat kwetsuur op in het uitduel met AS Roma, dat zondagavond met 2-1 werd gewonnen. Milan lijkt het in belangrijke wedstrijden te moeten stellen zonder de topscorer.

Een medisch onderzoek wees uit dat Ibrahimovic schade heeft opgelopen aan zijn linkerbovenbeen. Over tien dagen bekijkt Milan zijn situatie opnieuw. Dat houdt in dat hij minstens vier wedstrijden moet laten schieten. Naast de Serie A-duels met Udinese, Hellas Verona en Napoli, lijkt hij ook het heenduel met Manchester United aan zich voorbij te laten gaan.

Dat zal een flinke domper zijn voor Ibrahimovic, die met United een voormalig werkgever trekt in de knock-outfase van de Europa League. Zlatan speelde een halfjaar bij de Engelse grootmacht, voordat hij zijnn kruisband scheurde. De Zweed leek een pijnlijk einde van zijn loopbaan tegemoet te gaan, maar via LA Galaxy reanimeerde hij zijn carrière op sublieme wijze.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen