Trainerskerkhof Serie A: zesde coach sneuvelt

1 maart 2021, 18:20

Trainers die zekerheid zoeken, doen er verstandig aan dit seizoen niet meer naar de Serie A te verkassen. Voor de zesde keer dit seizoen is er namelijk een coach op straat gezet. Crotone heeft na ruim twee jaar afscheid genomen van Giovanni Stroppa. De 53-jarige coach kon zijn ploeg niet van de laatste plaats afhouden.

Cortone beleeft een dramatisch seizoen, met slechts twaalf punten in de eerste 24 speelronden. Omdat het gat met de veilige nummer zeventien Torino liefst acht punten bedraagt, voelde het bestuur zich genoodzaakt in te grijpen. Crotone is momenteel hekkensluiter in de Serie A en heeft nog veertien duels om het tij te keren. Ook Cagliari en het Parma van Joshua Zirkzee strijden om handhaving.

Stroppa bevindt zich na zijn ontslag in een uitgebreid lijstje met coaches die dit seizoen de laan werden uitgestuurd. Eerder moesten Giuseppe Iachini (Fiorentina), Marco Giampaolo (Torino), Fabio Liverani (Parma), Eusebio Di Francesco (Cagliari) en Rolando Maran (Genoa) hun spullen pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen