NAC haakt aan in promotiestrijd: "We hebben de flow te pakken"

2 maart 2021, 08:00

Als het aan NAC Breda ligt, spelen de Bredanaars alsnog een serieuze rol in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Maurice Steijn won maandagavond met 3-0 van TOP Oss en staat inmiddels op de vierde plaats. Het verschil met de felbegeerde plek twee bedraagt nog maar vier punten.

"Wij moeten ons ding blijven doen en jagen op die tweede plaats", vertelde aanvoerder Dion Malone na afloop op de clubwebite. "We willen altijd goed voetbal laten zien en maken het onszelf vaak moeilijk. Er zal altijd kritiek op ons zijn, maar daar maak ik me persoonlijk niet zo druk om. Na een moeilijke periode hebben we nu de flow te pakken. Dit zijn drie erg belangrijke punten."

Ook Steijn ziet dat zijn ploeg op de goede weg is. "Het belangrijkste is dat we drie punten hebben", opperde de coach, die Malone, Lex Immers en Nick Venema zag scoren tegen TOP. "Vijf weken geleden hadden we niet durven dromen dat we vijf keer op rij zouden winnen. Het is een wisselvallig seizoen en dat geldt ook voor ons spel. Uiteindelijk lijkt de puzzel toch in elkaar te vallen."

NAC heeft nog twaalf wedstrijden te spelen en jaagt dus op de tweede plek, die rechtgeeft op directe promotie. "We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken", aldus routinier Immers. "De volgende wedstrijd is voor ons weer een nieuwe finale. We hebben vijf keer op rij gewonnen en moeten daar nog meer van zien te maken. Het belangrijkste is dat we na negentig minuten met de drie punten staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen