Vlap en Van der Hoorn krijgen in Bielefeld te maken met Kramer

2 maart 2021, 12:00

Frank Kramer is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Arminia Bielefeld. De 48-jarige oefenmeester werd dinsdagochtend gepresenteerd en stond daarna direct op het veld op zijn eerste training te geven. In Bielefeld krijgt hij onder meer Michel Vlap, Mike van der Hoorn en Ritsu Doan onder zijn hoede.

Kramer is de opvolger van Uwe Neuhaus, die eerder deze week op straat werd gezet door Arminia. Neuhaus loodste de club vorig seizoen nog naar de Bundesliga, maar dit voetbaljaar vallen de resultaten tegen. Arminia pakte in 22 wedstrijden achttien punten en staat op de gevaarlijke zestiende plek. Dat betekent aan het einde van de rit het spelen van een play-off.

De nieuwe coach is geen onbekende in Duitsland. Kramer werkte namelijk al bij Greuther Fürth, TSG Hoffenheim en Fortuna Düsseldorf. De afgelopen jaren was hij echter te vinden in Oostenrijk, waar hij actief bij RB Salzburg. Daarnaast stond hij ook een aantal jaar onder contract bij voetbalbond als trainer van verschillende jeugdelftallen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen