Schöne en De Jong willen Ajax pijn doen met Heerenveen

2 maart 2021 – Lasse Schöne en Siem de Jong liggen er niet wakker van als ze met sc Heerenveen Ajax uitschakelen in de KNVB Beker. De routiniers speelden in het verleden jarenlang in het shirt van de Amsterdammers, maar gaan er woensdagavond alles aan doen om hun ex-werkgever te verslaan. Schöne en De Jong verwachten in ieder geval een leuke wedstrijd tegen de titelhouder.

Schöne en De Jong willen Ajax pijn doen met Heerenveen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik verwacht een open wedstrijd. Dit soort avonden kan altijd spectaculair worden", aldus Schöne op de persconferentie. De middenvelder speelde acht seizoenen voor Ajax. "Maar nu spelen we bij Heerenveen. We gaan er alles aan doen om van Ajax te winnen en de finale te halen. Ze hebben een geweldig team. Ze laten zich niet gek maken omdat er bij de tegenstander wat ex-spelers rondlopen."

De Jong was op zijn beurt belangrijk in de kwartfinale tegen Feyenoord. Hij maakte namelijk de winnende treffer tegen de Rotterdammers. "Na de wedstrijd kreeg ik wel wat berichtjes van mensen binnen Ajax", vertelde de 32-jarige middenvelder, die met Ajax twee keer de finale mocht spelen. "De beker kan zeker leuk zijn. Het zijn altijd speciale wedstrijden, al zal dat nu misschien wat anders zijn."

Schöne (zes prijzen) en De Jong (zeven prijzen) kenden allebei een zeer succesvolle periode in Amsterdam. Nu hopen ze met Heerenveen een stap te zetten richting een hoofdprijs. "Of dit onze mooiste wedstrijd bij Heerenveen wordt? Dat hopen we van wel. Het is knapper om een prijs te pakken met Heerenveen dan met Ajax. We gaan er alles aan doen om die finale te bereiken."

Lees ook: Jansen aast op bekerstunt tegen Ajax: "Dit is hét moment"

Reacties

Eredivisie

gerelateerd