Mazraoui nog uit roulatie door merkwaardige blessure

2 maart 2021 – Ajax kan ook de komende weken nog niet beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback heeft volgens Erik ten Hag problemen met zijn gezichtsvermogen. Volgens Erik ten Hag zit er nog weinig verbetering in zijn situatie.

Mazraoui nog uit roulatie door merkwaardige blessure

Ten Hag kreeg dinsdag op de persconferentie voor het duel met Heerenveen de vraag waarom de Marokkaan niet kan spelen. "Gezichtsvermogen", reageerde de trainer. De speler heeft een bal op zijn oog gehad en kampt nog altijd met de vervelende gevolgen daarvan. "Er zit weinig vooruitgang in." De komende weken zal de verdediger dus niet kunnen spelen en liggen er kansen voor Devyne Rensch en Sean Klaiber. "We hebben opties en een selectie dit moet kunnen opvangen. Ze hebben andere kwaliteiten. Ze hebben goede kwaliteiten gaat kijken wat je meer nodig hebt. Je maakt altijd scherpe afwegingen en overwegingen bij het maken van de opstelling."

Bij Ajax staan tegen sc Heerenveen Perr Schuurs, Dusan Tadic, Davy Klaassen en Edson Álvarez op scherp. Bij een kaart missen zij dus eventueel de finale. Toch liet Ten Hag weten dat hij zijn sterkste team gaat formeren in Friesland.

Ajax

gerelateerd