FC Twente slaat slag en legt Unnerstall voor vier seizoenen vast

2 maart 2021 – Met het oog op de komende jaren heeft FC Twente een slag geslagen op de transfermarkt. De club uit Enschede heeft met Lars Unnerstall een akkoord bereikt over een vierjarig contract. De doelman staat momenteel nog onder contract bij PSV waar hij tweede keus is achter Yvon Mvogo en beschikt over een aflopend contract.

FC Twente slaat slag en legt Unnerstall voor vier seizoenen vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Met de komst van de Duitser speelt Twente alvast in op het naderende vertrek van Joël Drommel, die door zijn goede ontwikkeling waarschijnlijk een transfer zal gaan maken. Unnerstall is dertig jaar en kon door een aflopend contract alvast met Twente in gesprek gaan. Dat er wederzijds vertrouwen is, blijkt wel uit het feit dat de goalie voor vier jaar heeft getekend.

Technisch Directeur Jan Streuer is tevreden met de komst van de Duitser. "We zijn heel blij dat Lars Unnerstall vanaf komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Lars is voor FC Twente een geweldige doelman. Hij speelt al een aantal seizoenen in de Eredivisie en heeft zich veelvuldig kunnen onderscheiden. Dat heeft hij bij VVV gedaan, maar ook in de wedstrijden voor PSV.  Hij heeft een ruime ervaring en barst ook van de ambities. Daarom is het mooi dat we een contract voor vier seizoenen zijn overeengekomen. Zoals bekend gaat Joel Drommel komende zomer een volgende stap maken en wij wilden niet te lang wachten om een goede ervaren keeper binnen te halen."

Unnerstall speelde jarenlang in Duitsland, maar beleefde in het seizoen 2017/2018 bij VVV-Venlo zijn grote doorbraak. PSV contracteerde de keeper vervolgens en verhuurde hem vervolgens weer aan de Limburgers. Afgelopen seizoen won Unnerstall de concurrentiestrijd van Jeroen Zoet, maar dit seizoen krijgt Mvogo de voorkeur onder de lat bij PSV.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer? Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.
Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen? Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

PSV

gerelateerd