Pasveer hoopt op Ajax in eindstrijd beker: "Mooiere finale"

2 maart 2021 – Remko Pasveer heeft zich met Vitesse geplaatst voor de bekerfinale door op eigen veld met 2-0 te winnen van VVV-Venlo. De keeper genoot niet van de povere pot, maar is wel blij dat het einddoel behaald is. Hij hoopt op een ontmoeting met Ajax in de finale.

Pasveer hoopt op Ajax in eindstrijd beker: "Mooiere finale"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Eigenlijk gebeurde er vrij weinig in de halve finale, totdat Vitesse ineens twee keer toesloeg. "In de eerste helft heb ik helemaal niets te doen gehad en de tweede helft pas even aan het einde dat ze gingen drukken. Het was een goede overwinning. We kregen zelf ook weinig kansen. Je moet beslissend zijn en laten zien dat je de kansen afmaakt", sprak de keeper bij ESPN. Uiteraard was de beleving totaal anders nu er geen fans bij waren. "Het is anders dan anders, maar dat is in deze tijd altijd zo dus dat zijn we wel gewend. Juist bij een halve finale wil je entourage met publiek en spanning. We zijn heel blij dat we in de finale staan, maar met publiek is het natuurlijk veel mooier."

Voor Vitesse wordt het nu afwachten wie de tegenstander gaat worden. sc Heerenveen en Ajax treffen elkaar woensdagavond in Friesland. "Voor het plaatje is het mooier als je van Ajax kan winnen, dus ik vind Ajax een mooiere finale."

Eredivisie

gerelateerd