Heerenveen of Ajax? Het maakt Letsch helemaal niets uit

3 maart 2021 – Het maakt Thomas Letsch niet uit tegen wie Vitesse op 18 april de finale van de KNVB Beker speelt. De Duitse oefenmeester is trots op zijn ploeg na het bereiken van de eindstrijd, maar realiseert zich tegelijkertijd dat er nog niks is gewonnen. "We moeten die finale nog spelen. En als je daar staat, wil je ook winnen."

Heerenveen of Ajax? Het maakt Letsch helemaal niets uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt de Duitse trainer van Vitesse na afloop van de 2-0 zege op VVV-Venlo tegen Omroep Gelderland. Letsch zit na de overwinning niet aan het bier. "Nee, ik drink geen alcohol. Er staat er wel eentje klaar in de catacomben, misschien drink ik die nog op. Ik ben blij. Iedereen verwachtte dat we vandaag wel even zouden winnen. We hebben het heel goed gedaan en gaan verdiend naar de finale."

Vitesse speelt over ruim een maand de tweede bekerfinale in ruim dertig jaar. "Bijzonder dat we voor de tweede keer in dertig jaar in de finale te staan. We weten hoe het de vorige keer is gegaan. We hebben de video's weer bekeken van de bekerzege en hopelijk kunnen we er nog één aan toevoegen. Voor dit soort finales voetbalt iedereen. Niet veel spelers hebben dat al meegemaakt, daarom is het zo bijzonder", aldus Letsch.

Voor Letsch verloopt zijn eerste jaar in Arnhemse dienst boven verwachting. "Ik had het er nog over met Johannes Spors. We zijn afgelopen zomer begonnen en nu staan we in de finale. En we doen het ook goed in de competitie. Maar nu maken we een kans om echt een prijs te winnen. Het maakt mij niet uit wie de tegenstander wordt."

Woensdagavond wordt duidelijk wie de tweede finalist wordt. Dan nemen sc Heerenveen en Ajax het tegen elkaar op in het Abe Lenstra Stadion. "Tegen Heerenveen hebben we nog een rekening openstaan, want we hebben in de competitie maar één punt tegen ze gehaald. Maar Ajax is altijd de grote favoriet. Maar wie het ook wordt, wij willen die finale winnen."

Reacties

Ajax

gerelateerd