Tubantia voorziet mogelijke strijd tussen Ajax en PSV

3 maart 2021, 13:58

Met het vastleggen van Lars Unnerstall heeft FC Twente voorgesorteerd op een zomers vertrek van Joël Drommel. De grote vraag is: waar zet de 24-jarige doelman zijn loopbaan na dit seizoen voort? PSV heeft naar verluidt serieuze interesse om Drommel over te nemen van FC Twente, maar er zijn meer kapers op de kust. Volgens Tubantia zou het zomaar kunnen dat Drommel de inzet wordt van een strijd tussen Ajax en PSV.

Ajax moet immers nog op zoek naar een oplossing voor de lange afwezigheid van André Onana. De doelman uit Kameroen werd in februari een jaar geschorst voor een dopingovertreding. Als het beroep bij het CAS niet uithaalt, zal Onana pas begin 2022 weer in actie kunnen komen voor Ajax. Op dit moment wordt het Amsterdamse doel verdedigd door Maarten Stekelenburg, die in september alweer 39 wordt.

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, wil niet zeggen of zich al clubs hebben gemeld voor Drommel. "Dat vind ik niet chique", zegt hij. FC Twente heeft derhalve ook nog niet de garantie dat het volgend seizoen niet Unnerstall én Drommel op de loonlijst heeft staan. "Er zit een bepaald risico aan het nu al vastleggen van Unnerstall. Maar de kans dat Joël weggaat is natuurlijk heel erg groot."

FC Twente heeft Unnerstall voor vier jaar gecontracteerd. "Toen de kans er was om Unnerstall nu al vast te leggen, konden we niet meer wachten. Straks zijn alle goede transfervrije keepers in juni weg. En stel dat we een transfersom van 3 of 4 ton moeten betalen voor een keeper: voor dat bedrag heb je niet de kwaliteit die wij willen", aldus Streuer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen