Onverwacht snel herstel Pedri meevaller voor Koeman

3 maart 2021, 14:20

Hij leek een tijdje niet in actie te kunnen komen, maar Pedri maakt woensdagavond gewoon deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor het bekerduel met Sevilla. Dat is een meevaller voor trainer Ronald Koeman, die er eigenlijk vanuit ging dat hij de komende wedstrijden geen beroep zou kunnen doen op de achttienjarige aanvallende middenvelder.

Pedri kwam afgelopen weekend niet ongeschonden uit de gewonnen competitiewedstrijd tegen Sevilla. Barça maakte daags na de 0-2 zege bekend dat Pedri een blessure aan zijn linkerkuit had opgelopen. Gevreesd werd dat Pedri twee à drie weken uit de roulatie zou zijn, maar de jonge Spanjaard trainde dinsdag alweer met de groep mee.

"Sommige zaken zijn onverklaarbaar. Hij trainde gisteren individueel en kon vandaag zonder problemen met de groep meedoen. Misschien is hij er toch bij tegen Sevilla", zei Koeman dinsdag. Een halve dag voor de wedstrijd is duidelijk geworden dat Pedri inderdaad kan meedoen tegen Sevilla.

FC Barcelona hoopt zich woensdagavond te plaatsen voor de finale van de Copa del Rey. De Catalanen tankten afgelopen weekend vertrouwen door de tegenstander uit Zuid-Spanje met 0-2 te verslaan. In Camp Nou heeft Barça ook (minstens) twee doelpunten tegen Sevilla. De heenwedstrijd begin februari werd namelijk met 2-0 verloren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen