Laporta claimt dat alleen hij Messi bij Barça kan houden

3 maart 2021, 15:19

Joan Laporta is de grote favoriet om op 7 maart de presidentsverkiezingen van FC Barcelona te winnen. De bestuurder, die eerder tussen 2003 en 2010 aan het roer stond bij de Catalaanse club, ging dinsdagavond in debat met  Victor Font en Toni Freixa, de twee andere kandidaten. Toen de toekomst van Lionel Messi te sprake kwam, dropte Laporta een bommetje.

Messi loopt komende zomer uit zijn contract bij FC Barcelona. Over de toekomst van de Argentijnse ster is nog weinig duidelijkheid, maar Laporta claimt dat vaststaat dat Messi vertrekt als Font of Freixa de verkiezingen wint.  "Ik heb een geweldige relatie met Leo en hij zal elk aanbod dat ik doe in overweging nemen. Als ik niet win, dan is het zeker dat Leo niet bij Barcelona blijft", wordt Laporta geciteerd door Spaanse media.

"Ik ben ervan overtuigd dat Messi niet bij Barcelona blijft als een andere kandidaat wint", ging. Hij was niet gelukkig toen Freixa directeur was", aldus Laporta, die naar verluidt van plan is om Jordi Cruijff aan te stellen als technisch secretaris als hij de presidentsverkiezingen wint. Mateu Alemany moet onder Laporta de nieuwe technisch directeur worden.

Lees ook'Jordi Cruijff keert terug bij Barça als Laporta president wordt'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen