Schmidt ziet Ihattaren terugkeren op training PSV

3 maart 2021, 17:58   Bijgewerkt: 3 maart 2021, 20:10

Mohamed Ihattaren heeft woensdagmiddag zijn gezicht weer laten zien op de groepstraining van PSV. De negentienjarige aanvaller werd afgelopen weekend door trainer Roger Schmidt uit de selectie gezet en miste daarom de kraker tegen Ajax. Vandaag kreeg de talentvolle middenvelder de kans om zich weer van zijn goede kant te laten zien.

De selectie van PSV keerde vandaag na twee vrije dagen terug op De Herdgang en Ihattaren stond de volledige training op het veld. "De coach heeft aangegeven dat hij vanaf vandaag weer gewoon mee kan trainen. Verder is er niets meer te melden", liet algemeen directeur Toon Gerbrands weten aan De Telegraaf.

Onder meer Erik ten Hag en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/380872/raiola-haalt-keihard-uit-naar-schmidt-na-verbanning-ihattaren/,_blank,Mino Raiola] lieten zich de afgelopen dagen uit over de situatie van Ihattaren. De geboren Utrechter werd door Schmidt om disciplinaire redenen buiten de selectie gelaten vanwege zijn slechte houding rond de wedstrijd tegen Olympiakos van vorige week. Zondag speelt PSV een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen