Mourinho over fitheid Bale: "Dat moet je maar in Madrid vragen"

3 maart 2021, 18:15

José Mourinho is erg blij dat Gareth Bale zijn waarde voor Tottenham Hotspur eindelijk kan laten zien. De aanvaller wordt dit seizoen door de Londenaren gehuurd van Real Madrid, waar de linkspoot uit Wales op een zijspoor was beland. Bij zijn oude liefde Spurs heeft hij inmiddels zijn draai weer gevonden.

Tottenham speelt donderdagavond tegen Fulham en Mourinho schoof eerder vandaag aan om vooruit te blikken op de wedstrijd tegen de stadgenoot. Na een vraag over de fitheid van Bale was de manager niet mals voor Real. "Dat moet je in Madrid vragen. Waarom heeft hij daar de afgelopen jaren in een vervelende situatie gezeten?", sprak Mourinho.

"Misschien kunnen zij beantwoorden waarom hij lang niet fit is geweest. Dan kunnen we dat beter begrijpen hoe het zo lang heeft kunnen duren voordat Bale fit was. Hij is geduldig geweest om terug te komen op het niveau dat hij de afgelopen weken heeft gehaald", aldus de Portugees, die zelf tussen 2010 en 2013 werkzaam was in het Estadio Santiago Bernabéu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen