Koeman krijgt slecht nieuws: weer blessure bij belangrijke Piqué

4 maart 2021 – Na de spectaculaire bekerzege op Sevilla heeft Barcelona-trainer Ronald Koeman opnieuw slecht nieuws te horen gekregen. De knieblessure die Gerard Piqué in het duel opliep, blijkt erger dan verwacht. De verdediger heeft de wedstrijd gewoon uit kunnen spelen, maar uit medische onderzoek bleek de knie de volgende ochtend verstuikt te zijn.

Koeman krijgt slecht nieuws: weer blessure bij belangrijke Piqué

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde Barcelona op de eigen website. Het is erg slecht nieuws voor Piqué, die juist net terug was van een kruisbandblessure. In de twee gewonnen wedstrijden tegen Sevilla van afgelopen week (0-2 in La Liga en 3-0 na verlenging in de Copa del Rey) speelde de Spanjaard een belangrijke rol in het aangepaste systeem van Koeman. De trainer besloot met een driemanscentrum te spelen, waar Piqué deel van uitmaakte. Daarbovenop maakte de verdediger laat in de officiële speeltijd de belangrijke 2-0, waarmee Barcelona een (uiteindelijk gewonnen) verlenging afdwong.

Daar komt bij dat de selectie van Koeman dit seizoen sowieso al veel blessureleed kende. Zo is ook verdediger Ronald Araújo nog altijd geblesseerd. Enkele keren moest Frenkie de Jong al noodgedwongen centraal achterin spelen. Waarschijnlijk zijn Clement Lenglet, Oscar Mingueza en Samuel Umtiti de enige centrumverdedigers waar Koeman over kan beschikken, wanneer het in Parijs een 4-1 achterstand goed moet maken tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Vier dagen eerder speelt het nog een La Liga-duel op bezoek bij Osasuna. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd