Ziyech krijgt ook tegen Wijnaldum en co basisplaats van Tuchel

4 maart 2021 – Goed nieuws voor Hakim Ziyech: de middenvelder is donderdagavond door Chelsea-coach Thomas Tuchel voor de topper tegen Liverpool opnieuw in de basis geposteerd door de Duitse coach. Nadat de oud-Ajacied tegen Manchester United (0-0) afgeloepn weekend ook al het vertrouwen kreeg, mag hij het tegen Georginio Wijnaldum en consorten opnieuw proberen.

Ziyech krijgt ook tegen Wijnaldum en co basisplaats van Tuchel

Ziyech begon onder Tuchel nog vaak als wisselspeler en kon zijn stempel nog zeker niet drukken op het elftal van The Blues. Tegen United werd hij dan ook voortijdig naar de kant gehaald, toch heeft Tuchel genoeg vertrouwen in de international van Marokko om hem opnieuw aan de aftrap te laten verschijnen. Het is de vierde basisplaats voor Ziyech sinds de opvolger van Frank Lampard werd aangesteld. 

Bij Liverpool is Wijnaldum uiteraard van de partij als basisspeler en dat geldt ook voor keeper Alisson Becker. De Braziliaanse sluitpost keert terug in het elftal van Jürgen Klopp nadat hij afgelopen week ontbrak, omdat hij zijn vader verloor bij een noodlottig ongeval. De zege op Sheffield United (0-2) werd dan ook opgedragen aan de Braziliaan en zijn familie.

Lees ookLiverpool draagt zege bij Sheffield op aan afwezige Alisson


Premier League

gerelateerd