'Naam gewilde Spartaan Harroui valt bij Werder Bremen'

4 maart 2021, 23:47

Sparta Rotterdam-middenvelder Abdou Harroui (23) kan zich mogelijk verheugen op een transfer naar Werder Bremen. De gewilde sterkhouder van de Rotterdammers zag afgelopen zomer én winter een overgang door zijn neus geboord worden, maar ziet zijn geduld mogelijk beloond worden met een fraaie overgang naar de Bundesliga.

Dat schrijft het Duitse dagblad BILD althans. De Duitse krant vraagt zich hardop af of Harroui 'de nieuwe Davy Klaassen' wordt bij Werder Bremen, dat naar verluidt dus belangstelling heeft voor de international van Jong Oranje. Met een tot 2022 lopend contract houden alle partijen momenteel rekening met een vertrek in de komende zomer. 

Harroui kon in de afgelopen zomer naar FC Groningen, maar de noorderlingen konden net als vervolgens in januari niet het gewenste bedrag op tafel leggen. De middenvelder speelt sinds 2014 voor Sparta Rotterdam, waar hij zijn doorbraak in het betaalde voetbal kende. Inmiddels kwam hij negentigmaal uit voor de Kasteelheren. Technisch directeur Henk van Stee gaf eerder al te kennen dat hij verwacht dat Harroui in de komende zomer vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen