Letsch jaagt op top twee: "Alles in eigen hand"

6 maart 2021, 11:50

Vitesse mocht lang dromen van een sensationele landstitel, maar is koploper Ajax na een matige reeks uit het vizier geraakt. Thomas Letsch en zijn mannen lijken zich daarom neer te moeten leggen bij de derde plaats, maar de Duitser hoopt nog altijd PSV af te troeven. De behaalde bekerfinale moet de Arnhemmers een 'boost' geven.

Vitesse staat momenteel vierde en neemt het zondagmiddag op tegen nummer drie AZ. "Als we winnen zitten we weer volop in de strijd om de tweede en derde plaats", vertelt Letsch aan De Telegraaf. "Dan komen we op een punt van AZ. Als we gelijkspelen blijven we ook in de race. Maar het is duidelijk, dat we niet mogen verliezen. Zo eerlijk moeten we zijn. Ik zie het als een grote kans om weer in de buurt van AZ te komen. Als dat lukt zitten we er goed bij voor de laatste fase van het seizoen."

Over de landstitel denkt Letsch niet meer na. "Het mooie is dat we alles nog in eigen hand hebben in beker en competitie. Voor mij is Ajax de zekere kampioen, maar al het andere is nog open en daar doen wij voor mee." Vitesse leed drie nederlagen op rij en haakte daardoor af in de strijd om de koppositie. Inmiddels bedraagt de achterstand op Ajax liefst twaalf punten. PSV lijkt nog wél te achterhalen. De Arnhemmers volgen de huidige nummer twee namelijk op zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen