Fledderus onder de indruk van Abraham: "Heel knap"

6 maart 2021, 13:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen heeft een grote slag geslagen door Paulos Abraham naar de Eredivisie te halen, vindt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. De achttienjarige spits geldt als een van de grootste talenten in thuisland Zweden en bewees afgelopen week al zijn klasse door de winnende treffer te maken tegen Fortuna Sittard (1-0). Fledderus looft zijn pareltje en weet dat er nog genoeg rek in hem zit.

"Het was genieten", blikt Fledderus in gesprek met ESPN terug op het geslaagde debuut van zijn miljoenenaankoop. "Hij maakt een mooie goal en helaas werd die andere afgekeurd. De tweede was een mooie geplaatste bal waarbij je zag dat hij erg rustig is in scoringspositie. Het is fijn voor hem dat hij zijn doelpunt al te pakken heeft, want dat haalt de druk er al een beetje af."

Fledderus is blij dat hij andere clubs heeft weten af te troeven. "Wat opvalt is dat het een jongen is die makkelijk beweegt, slim zijn positie kiest en vaak vrij komt omdat hij het spel goed leest. Dat was zondag ook te zien bij zijn doelpunten." Een van zijn treffers werd afgekeurd. "Wat mij positief verraste is hoe hij die twee ballen binnenschoot. Je ziet een bepaalde rust en dat is knap voor zo'n jonge jongen. Dat viel me op, want dat had ik nog niet gezien. Het dribbelen heeft hij nog niet echt laten zien. In Zweden maakte hij heel veel dribbels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen