Feyenoord opnieuw zonder Bijlow, basisplaats voor Geertruida

6 maart 2021 – Feyenoord kan zaterdagmiddag op bezoek bij VVV-Venlo wederom geen beroep doen op Justin Bijlow. De blessurepechvogel is niet fit voor het thuisduel met de Limburgers en kan daarom niet starten. Nick Marsman vervangt de talentvolle sluitpost tussen de palen, meldt de club op Twitter.

Feyenoord opnieuw zonder Bijlow, basisplaats voor Geertruida

Bijlow beleeft op z'n zachtst gezegd geen al te best seizoen. De 23-jarige keeper is onbetwiste eerste keuze bij Feyenoord, maar schopte het pas tot acht optredens in de Eredivisie. Bijlow moest maandenlang toekijken met een voetblessure en keerde kort na zijn comeback terug in de lappenmand met knieproblemen. Of die klachten hem wederom aan de kant houden, is onduidelijk. Nick Marsman staat in oeder geval op nieuw tussen de palen als vervanger, iets wat hij in de voorgaande maanden al met succes deed.

Marsman hoeft in ieder geval niet te vrezen voor superspits Georgios Giakoumakis. De Griek was voorafgaand aan het duel een twijfelgeval, maar moet definitief toekijken. De Griekse topscorer van de Eredivisie zit niet bij de wedstrijdselectie. Jafar Arias begint in De Kuip in de punt van de aanval, terwijl bij Feyenoord Lutsharel Geertruida de logische vervanger is van de geblesseerde Bart Nieuwkoop.

gerelateerd