Vejinovic trekt boetekleed aan: "Dat mag mij niet gebeuren"

6 maart 2021 – Marko Vejinovic pakte op bezoek bij sc Heerenveen een negatieve hoofdrol door gruwelijk in de fout te gaan bij de 2-0 van Henk Veerman. Na die treffer was het geloof weg bij ADO Den Haag en liepen de Friezen zelfs nog uit naar 3-0. Vejinovic was na de wedstrijd vooral kritisch op zichzelf, maar houdt tegelijkertijd vertrouwen in een goede afloop voor ADO.

Vejinovic trekt boetekleed aan: "Dat mag mij niet gebeuren"

ADO was in Heerenveen tot de 2-0 sterker en de gelijkmaker leek een kwestie van tijd. "Ik denk dat we het na de 1-0 goed oppakte", aldus de aanvoerder bij ESPN. "Heerenveen kwam er niet aan te pas en wij creëerden veel kansen. Daarna verkloot ik het gewoon met een kutbal waar het 2-0 uit wordt. Dan is het over en uit voor ons. Dit was een dramatische bal van mij en ik heb het team op deze manier in de steek gelaten. Dit soort dingen mogen niet gebeuren, zeker niet op zo'n moment."

Vejinovic zag in het Abe Lenstra Stadion echter ook genoeg goede dingen van zijn ploeg. Desondanks loopt concurrent Willem II uit tot drie punten. "Ik had de verwachting dat de gelijkmaker zou vallen. Heerenveen zakte in de tweede helft in, maar wij kwamen er een paar keer goed door via de zijkanten. Dan moet die bal net goed vallen en dat is niet gebeurd. Wij gaan echt nog wel wedstrijden winnen als we op deze manier doorgaan", besloot de middenvelder, die volgende week met zijn ploeg tegen Heracles Almelo speelt.

gerelateerd