De Koning baalt van niet nagekomen afspraken tegen Feyenoord

6 maart 2021, 22:09

Het lukte VVV-Venlo zaterdag niet om de teleurstelling van de misgelopen bekerfinale van zich af te spelen. De Limburgers werden door een 6-0 nederlaag tegen Feyenoord zelfs dieper in het dal geduwd. Hans de Koning was na afloop van de zeperd relatief mild voor zijn ploeg en richtte zijn blik alvast op volgende week.

Na de afstraffing in De Kuip was het behoorlijk stil in de kleedkamer van De Koning. "Na afloop hoef je niets meer te zeggen", vertelde De Koning toen hij ruim na het laatste fluitsignaal voor de camera van ESPN verscheen. "De spelers kwamen de afspraken niet na, zeker bij de corners. Als iemand iets vergeet of het niet heeft meegekregen, dan pak je diegene bij de lurven en zet je hem neer. In de rust hebben het we nog wel geprobeerd om te corrigeren, maar we stonden met 3-0 achter tegen een ploeg die het met twee vingers in de neus kon uitspelen."

VVV-Venlo trad met een gehavend team aan in Rotterdam. Belangrijkste afwezige: topscorer Giorgos Giakoumakis. De Koning heeft goede hoop dat de Griek dinsdag in het belangrijke duel met Sparta Rotterdam weer beschikbaar is. "Dat we te veel jongens misten, gaan we niet als excuus gebruiken, maar aanstaande dinsdag moeten we uit een ander vaatje tappen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen