Deschamps sluit snelle terugkeer Juventus uit

Ger
15 juli 2006, 20:22

Didier Deschamps verwacht dat Juventus minimaal twee jaar zal doorbrengen in de Serie B. De Oude Dame is vanwege omkooppraktijken teruggezet naar de Italiaanse tweede divisie. Bovendien begint Juve de competitie met dertig punten aftrek.

Deschamps ziet het als een 'mission impossible' om de club direct naar het hoogste niveau te loodsen. "Het zal moeilijk worden om de Serie A in slechts een jaar te bereiken", aldus Deschamps, bij Juve de opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Fabio Cappello. "Met dertig punten in de min is het praktisch onmogelijk."

Intussen stelde Giovanni Cobolli Gigli, de nieuwe president van Juve, dat de degradatie van de club niet hoeft te betekenen dat topspelers vertrekken. "Ik hoop dat sommige belangrijke spelers zullen blijven. Natuurlijk zal het lastig worden, maar geïnteresseerde clubs zullen de volledige marktprijs moeten betalen."

Juve vecht overigens de aftrek van dertig punten aan. Gigli heeft vertrouwen dat die straf teruggedraaid kan worden. "Onze jurist zegt dat er voldoende gronden zijn om het besluit te vernietigen. We hadden een evenwichtige uitspraak verwacht, maar daarin hebben we ons vergist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen