'Nieuwe rel bij Vitesse: Bazoer uit de selectie gezet'

7 maart 2021, 14:23

Er is sprake van een nieuwe rel bij Vitesse. Zondagmiddag spelen de Arnhemmers tegen AZ en de ploeg gaat dat doen zonder Riechedly Bazoer. De verdediger is door Thomas Letsch uit de selectie gezet, zo weet De Gelderlander zondag te melden. Dat heeft te maken met misdragingen op de training.

Het is niet voor het eerst dat Bazoer de mist in gaat. Eerder dit seizoen en ook in het vorige jaar lag hij geregeld overhoop met de technische staf. Eerder dit seizoen werd hij weer in genade aangenomen nadat hij beterschap beloofde, maar deze week is het weer uit de hand gelopen. Letsch heeft hem disciplinair geschorst nadat er een incident plaatsvond op de vrijdagtraining. Hij schopte na bij Daan Huisman en ging vervolgens verbaal in conclaaf met keeper Remko Pasveer en trainer Letsch.

Vorig seizoen kreeg Bazoer het aan de stok met toenmalig trainer Leonid Slutsky en ook met Jay-Roy Grot, met wie hij ruzie maakte op het trainingsveld. Het is onduidelijk of Bazoer na vandaag wel weer gaat meetrainingen met de ploeg. Hoe dan ook mist hij zondag om 16.45 uur de belangrijke wedstrijd tegen AZ. Zijn plek op het middenveld zal worden ingenomen door Enzo Cornelisse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen