Klopp na nieuwe zeperd: "Daar maak ik me nu niet druk om"

7 maart 2021, 19:39

Liverpool ging zondagmiddag voor de zesde keer op rij in eigen huis onderuit in de Premier League. Tegen laagvlieger Fulham zag manager Jürgen Klopp zijn ploeg opnieuw niet scoren en dat deden de bezoekers uit Londen wel. Inmiddels heeft Liverpool een achterstand van vier punten op plek vier, die rechtgeeft op deelname aan de Champions League.

"Jullie zullen begrijpen dat ik me daar nu niet druk om kan maken", vertelde Klopp na de nederlaag op de persconferentie. "Ik hoef op dit moment niet over de top vier na te denken. Wij moeten wedstrijden winnen, te beginnen met één wedstrijd. Alleen dat kan ons helpen en dan zien we de rest later wel. Geloof me dat deze jongens willen winnen, maar dat lukt ze nu gewoon even niet."

"Vandaag was het simpelweg niet goed genoeg", aldus Klopp, die met zijn ploeg in een voor hem onbekende situatie zit. "Het kan zo zijn dat je wedstrijd wil winnen omdat je alle voorgaande wedstrijden ook hebt gewonnen. Wij zitten nu in de situatie dat we willen winnen omdat het alweer een tijd geleden is. Mijn spelers hebben een uitstekende mentaliteit en zullen er alles aan doen om snel te winnen."

Lees ook: Ongelofelijke crisis Liverpool: ook Fulham wint op Anfield

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen