Kuyt zou assistentschap van Gerrard in Liverpool zien zitten

7 maart 2021, 21:19   Bijgewerkt: 7 maart 2021, 21:24

Dirk Kuyt heeft zondag desgevraagd een open sollicitatie gedaan bij Liverpool. Bij Ziggo Sport werd de voormalig aanvaller gevraagd naar de situatie van The Reds en de mogelijkheid dat Steven Gerrard trainer zou worden van Liverpool. Momenteel gaat het met Jürgen Klopp namelijk een stuk minder en Gerrard is met Rangers knap kampioen geworden.

Dat besprak Kuyt bij Ziggo Sport tijdens een analyse. "Ik zou het fantastisch vinden als Gerrard trainer wordt van Liverpool. Hij is een kind van de club, heeft zijn hele leven bij Liverpool gespeeld", aldus de voormalig Feyenoorder, die in het verleden prettig met Gerrard samenwerkte. "Ik kon goed met hem opschieten, we hebben nog steeds af en toe contact."

Lees ook: Rangers rekent met titel af met Celtic-hegemonie

Gevraagd naar een mogelijke samenwerking met Gerrard bij Liverpool, gaf Kuyt toe daarvoor open te staan. "Ik zou dat wel leuk vinden, ja. In principe zie ik mezelf als trainer, maar er zijn altijd uitzonderingen en at is er zeker wel eentje van ", zei over een mogelijke rol bij de titelhouder van de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen