Kersvers Barça-voorzitter Laporta laat gezicht zien op training

8 maart 2021, 14:02

Joan Laporta heeft tijdens zijn eerste dag als voorzitter van FC Barcelona direct laten gelden. De 58-jarige advocaat kreeg zondag de meeste stemmen tijdens de verkiezingen en moet de club gaan helpen om een gigantische schuld weg te werken. Laporta verscheen is de opvolger van de veelbesproken Josep Maria Bartomeu, die vorig jaar opstapte.

Laporta maakte maandag direct een grote ronde op de club. Zo sprak hij een tijdje met hoofdtrainer Ronald Koeman, die zich met zijn ploeg aan het voorbereiden is op de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain van aanstaande woensdag. Ook assistent-trainers Henrik Larsson en Alfred Schreuder wisselden een woordje met de nieuwe eindverantwoordelijke.

Na zijn bezoekje aan het eerste elftal ging Laporta nog even langs bij het vrouwenelftal, waar Oranje Leeuwin Lieke Martens speelt. Vervolgens werd de nieuwe voorzitter nog rondgeleid in Estadi Johan Cruyff en ging hij kijken bij de jeugdopleiding. Ook de basketbalafdeling van Barcelona kreeg visite van Laporta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen