Bale heeft zin in derby: "Wij gaan vol vertrouwen naar Arsenal"

8 maart 2021, 14:30   Bijgewerkt: 8 maart 2021, 14:35

Gareth Bale heeft zijn draai de laatste weken gevonden bij Tottenham Hotspur. De aanvaller laat zich wekelijk gelden in het shirt van de Londenaren en kijkt dan ook uit naar de derby tegen Arsenal, die aanstaande zondag op het programma staat. Eerst wacht nog de Europa League. Daarin speelt Tottenham donderdag thuis tegen Dinamo Zagbreb.

"De eerste wedstrijd is doordeweeks tegen Dinamo", vertelde Bale in gesprek met SpursTV na de 4-1 overwinning op Crystal Palace. "Die zullen we goed door moeten komen en daarna is het tijd om te herstellen. Daarna zullen we vol vertrouwen naar Arsenal gaan. Maar we moeten tegelijkertijd ook dat het een lastige wedstrijd gaat worden", vervolgde de linkspoot, die dit seizoen al vijf keer scoorde in de Premier League.

Tottenham staat elf wedstrijden voor het einde op de zesde plek en aast op een plekje in de top vier. Dat geeft namelijk recht op deelname aan de Champions League. "We moeten zo door blijven gaan en weten dat iedere wedstrijd lastig is. Er zijn teams die strijden voor de Champions League en clubs die degradatie willen voorkomen. Het slot van de competitie wordt zeker niet gemakkelijk, maar wij hebben een goed team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen