Giakoumakis twijfelgeval bij VVV voor belangrijk duel met Sparta

8 maart 2021, 15:45

Georgios Giakoumakis ontbrak afgelopen weekend tegen Feyenoord en het is de vraag of hij tegen Sparta Rotterdam wel van de partij is. De topscorer van de Eredivisie is niet helemaal fit en trainer Hans de Koning weet nog niet of hij de Griek kan opstellen. Dat liet de vertrekkende oefenmeester weten via de clubkanalen van VVV.

"Jako heeft vandaag voor zichzelf getraind. Zijn situatie bekijken we op de wedstrijddag", aldus De Koning, die niet alleen zijn spits ziet kwakkelen. "Leon Guwara trainde wél met de groep mee, dat ziet er redelijk goed uit. Wat betreft Vito weten we het inmiddels natuurlijk wel. Die gaat vandaag weer mee in een testronde." Tassos Donis, Tristan Dekker én Zinedine Machach missen de ontmoeting met Sparta sowieso.

In Venlo speelt nummer vijftien VVV tegen nummer dertien Sparta. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken. "Het is een belangrijke wedstrijd voor beiden. De winnaar kan naar boven kijken. Beiden ploegen zullen dus gebrand zijn op resultaat. Het is een mooie inhaalpot. We snakken er allebei wel naar om weer een keer te winnen", weet de ervaren coach. VVV en Sparta trappen dinsdag om 18.55 uur af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen