Bazoer wordt in wachtkamer gehouden en is 'kapot' van situatie

8 maart 2021 – Riechedly Bazoer is na zijn verbanning nog niet aangesloten bij de selectie van Vitesse. Volgens De Gelderlander ettert de rel rond de disciplinair geschorste verdediger voort en kan de Arnhemse club 'nog geen uitsluitsel' bieden over zijn rentree. Bazoer zelf zou ondertussen kapot van de hele situatie zijn.

Bazoer wordt in wachtkamer gehouden en is 'kapot' van situatie

Vitesse trad zondag zonder Bazoer aan tegen AZ. De verdediger was door Thomas Letsch uit de selectie gezet na misdragingen op de training. Bazoer schopte na bij teamgenoot Daan Huisman en kreeg het vervolgens verbaal aan de stok met zijn trainer. Over de duur van de schorsing van Bazoer is nog niets bekend.

"We gaan eerst met hem in gesprek. Wanneer dat is, kan ik niet zeggen", laat technisch directeur Johannes Spors weten aan De Gelderlander. Bij Vitesse zou men vooral zwaar tillen aan de scheldkanonnade aan het adres van Letsch. "We betreuren de hele gang van zaken. Dit is de situatie: Riechedly heeft de wedstrijd tegen AZ gemist. We kijken nu verder."

Het gerucht deed de ronde dat de spelersraad van Vitesse heeft voorkomen dat Bazoer zondag meespeelde tegen AZ. Dat wordt, met klem, ontkend door Vitesse. "Daar klopt niets van. De trainer neemt de beslissingen. En die beslissing is aan de spelersraad meegedeeld."

In het kamp van Bazoer zou ondertussen de onvrede groeien. 'De verdediger heeft een fout gemaakt. Daarover is geen discussie. Maar de spelmaker is zaterdag niet van de training gestuurd. Daarbij heeft hij meteen al berouw getoond. Bij de spelersgroep en trainer Letsch', schrijft bovengenoemde krant.

Eredivisie

gerelateerd