Steijn: "Ik heb er veel vertrouwen in dat Ralf naar Breda komt"

8 maart 2021 – Mike Snoei rekent erop dat Ralf Seuntjens ook volgend seizoen speler van De Graafschap is, maar het heeft er alle schijn van dat de 31-jarige aanvaller in de zomer de overstap naar NAC Breda maakt. Maurice Steijn heeft er alle vertrouwen in dat topschutter van de concurrent volgend seizoen in het Rat Verlegh Stadion is te bewonderen.

Steijn: "Ik heb er veel vertrouwen in dat Ralf naar Breda komt"

Steijn bevestigde maandagavond voorafgaand aan het uitduel met Jong AZ dat NAC zich wel versterken met Seuntjens. "Dat klopt, wij willen Ralf volgend jaar graag naar Breda halen. Hoe haalbaar dat is? Dat is wel haalbaar, want Ralf is transfervrij en wij hebben een heel goed gesprek met hem gehad. Ik heb daar een heel goed gevoel aan overgehouden en hij ook, dus ik hoop dat hij voor NAC kiest", aldus de trainer tegenover ESPN.

Volgens Steijn maakt het voor Seuntjens niet in welke competitie hij volgend seizoen actief is. Ook als De Graafschap promoveert en NAC Breda niet, zou de aanvaller in Noord-Brabant aan de slag willen geven. "Er zijn nog geen handtekeningen gezet, maar we hebben heel goede gesprekken gehad en ik heb er heel veel vertrouwen in dat Ralf naar Breda komt."

In Doetinchem rekent men ook op de handtekening van Seuntjens. "Ralf heeft mij aangegeven dat hij nog een jaar met mij hier wil werken. Daar wil ik hem aan houden. Hij heeft een serieuze aanbieding van De Graafschap gehad om zijn contract te verlengen. Ik snap dat hij nog graag eens voor NAC wil spelen, maar ik reken er toch op dat hij blijft", zei trainer Snoei bij Omroep Gelderland.

gerelateerd