Clubicoon geeft tip: "Veerman voor minstens 10 miljoen naar Ajax"

9 maart 2021, 15:10

Riemer van der Velde vindt dat Joey Veerman een stap binnen de Eredivisie moet maken. De 22-jarige middenvelder behoort wekelijks tot de uitblinkers bij SC Heerenveen en lijkt toe te zijn aan een volgende stap. De voormalig voorzitter en clubicoon van de Friezen vindt echter dat Heerenveen flink moet verdienen aan het vertrek van de Volendammer.

Van der Velde ziet vooral Ajax als een goede vervolgstap in de loopbaan van Veerman. "Stel dat Ajax iets in hem ziet en ze in hem willen investeren, dan is dat een prachtige club voor hem", denkt Van der Velde in gesprek met Omrop Fryslan. "Ik zou alleen niet voor minder dan tien miljoen euro gaan praten." In dat geval zouden de Friezen flinke winst maken op de talentvolle spelmaker. In 2019 betaalde het vijf ton aan FC Volendam.

Ook diverse internationale clubs hebben Veerman op de radar. De middenvelder kan daarmee mogelijk in de buurt komen van de recordsom waarvoor Heerenveen een speler verkocht. In 2008 verkaste Afonso Alves voor zeventien miljoen euro naar het Engelse Middelsbrough. Ook Miralem Sulejmani (16,25 miljoen, Ajax) en Chidera Ejuke (11,5 miljoen, CSKA Moskou) vertegenwoordigden een hoge transferwaarde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen