Verrassend nieuws uit Turijn: De Ligt tóch bij selectie

9 maart 2021, 14:56

Juventus kan vanavond (dinsdag) alsnog een beroep doen op Matthijs de Ligt. De 21-jarige verdediger kampte de laatste dagen met een blessure en leek daarom de return in de Champions League tegen FC Porto te moeten laten schieten, maar Andrea Pirlo heeft hem alsnog opgenomen in de spelersselectie.

Afgelopen maandag gaf coach Andrea Pirlo op de persconferentie nog aan niet over De Ligt te beschikken, omdat hij met te veel fysieke ongemakken kampt. De Ligt maakt echter alsnog onderdeel uit van de spelersgroep. Ook Giorgio Chiellini keert terug bij de selectie, nadat hij de laatste weken ontbrak met een blessure. Paulo Dybala, Rodrigo Bentancur en Danilo ontbreken wél.

Voor Pirlo is de aanwezigheid van De Ligt een flinke opsteker. De Oude Dame verdedigt in eigen huis een 2-1 voorsprong in strijd om een plek in de kwartfinale van de Champions League. De eindzege moet het matige seizoen van de Turijnse grootmacht redden. In de competitie bezet de ploeg van Pirlo namelijk slechts de derde plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen