Kraaij en Derksen tippen Feyenoord over speler concurrent

9 maart 2021, 15:34

Feyenoord lijkt komende zomer de markt op te moeten in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger. De Rotterdammers zijn gezien de financiële problemen bij de club genoodzaakt spelers te verkopen, waardoor het hoogstwaarschijnlijk afscheid neemt van de begeerde Marcos Senesi. In het praatprogramma Veronica Inside kwam een vervanger voor de Argentijn aan bod.

Hans Kraaij Junior ziet een nieuwe linksbenige centrale verdediger voor Feyenoord namelijk bij concurrent PSV rondlopen. "Ze hebben geen geld en met Lutsharel Geertruida al een prima rechtsbenige centrale verdediger in huis. Je moet er nog eentje naast hebben, want Marcos Senesi moet je verkopen. Ik zou dan Nick Viergever ophalen bij PSV, gratis en voor niets."

Viergever ligt nog tot de zomer van 2022 vast. "Dan heb je wel een duo dat snelheid heeft, ervaring naast een jonge jongen als Geertruida", aldus Kraaij, die gesteund wordt door Johan Derksen. "Die jongen valt altijd heel goed in. Hij doet het veel beter dan die gasten die er normaal staan."

Viergever begon het seizoen nog als bankzitter, maar komt de laatste weken geregeld aan spelen toe. Dat heeft ook te maken met het feit dat OIivier Boscagli naar het middenveld is verhuisd. Voor Viergever zou de stap naar Feyenoord zijn unieke rijtje completeren. De linkspoot speelde namelijk al voor AZ, Ajax én PSV. In Amsterdam was hij in 2017 basisspeler toen de ploeg van Peter Bosz de finale van de Europa League bereikte. Daarin was Manchester United uiteindelijk met 2-0 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen