Everton-doelman Olsen en gezin slachtoffer brute inbraaak

10 maart 2021, 11:19

Robin Olsen is het afgelopen weekend in zijn eigen huis overvallen door een gewapende en gemaskerde bende. De 31-jarige Zweedse doelman van Everton en zijn gezin werden bedreigd met machetes, maar raakten niet gewond. De overvallers maakten sieraden en een duur horloge buit.

Engelse media schrijven dat Olsen met zijn vrouw en twee kinderen van vijf en twee jaar op de bank zat toen de inbrekers met bivakmutsen binnendrongen. Terwijl zijn vrouw en kinderen werden vastgehouden, werd Olsen gedwongen om het huis te doorzoeken en waardevolle spullen te overhandigen.

Everton heeft aan Engelse media bevestigd dat de schokkende overval heeft plaatsgevonden. De overvallers sloegen toe in het huis van de Zweedse doelman in Hale Barns, Cheshire. Een bron laat aan The Sun weten dat Olsen en zijn vrouw getraumatiseerd zijn door de overval. "Het is de ergste nachtmerrie van elke ouder. Dit was niet zomaar een inbraak, het was de ergste soort. Een gewapende bende met machetes die je vrouw en kinderen bedreigt."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen