Bazoer terug bij Vitesse na disciplinaire schorsing

10 maart 2021, 13:29

Riechedly Bazoer maakt weer deel uit van de selectie van Vitesse. De 24-jarige sterspeler liet woensdag voor het eerst sinds zijn verbanning zijn gezicht zien op het trainingsveld van de Arnhemmers. Bazoer maakte tijdelijk geen deel uit van de selectie vanwege een disciplinaire schorsing.

Vitesse trad afgelopen zondag zonder Bazoer aan tegen Vitesse. De verdediger was door trainer Thomas Letsch uit de selectie verwijderd na misdragingen op de training. Bazoer schopte na bij Daan Huisman en kreeg het bovendien verbaal aan de stok met zijn trainer.

Bazoer is inmiddels in genade aangenomen door Vitesse. Technisch directeur Johannes Spors kondigde maandag al aan in gesprek te gaan met de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan. Het gerucht dat de spelersraad van Vitesse had voorkomen dat Bazoer zondag in actie kwam tegen AZ, werd door Spors stellig ontkend.

Bazoer kan zondag tegen FC Utrecht zijn rentree maken bij Vitesse. Bij de Arnhemmers ontbreken dan Enzo Cornelisse, Matus Bero en Oussama Tannane, die alledrie geschorst zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen