'Varane zet zijn zinnen op vertrek bij Real Madrid'

10 maart 2021, 16:27

Raphael Varane zou volgens Spaanse media een transferverzoek hebben ingediend bij Real Madrid. Het contract van de Fransman loopt nog tot 2022, maar het is al langer bekend dat de onderhandelingen voor een verlenging stroef verlopen. Diario AS schreef woensdag dat de verdediger inmiddels zijn zinnen heeft gezet op een vertrek.

Een van de redenen voor Varane om te vertrekken zou zijn salaris zijn. De Fransman verdient naar verluidt een stuk minder dan veel van zijn teamgenoten. De verdediger kwam hierdoor maanden geleden ook al in het nieuws, toen Marca schreef over de stroeve contractonderhandelingen die niks opleverden. De Madrilenen proberen er in ieder geval alles aan te doen om de Franse international te behouden. Zo hebben ze hem zelfs een rol aangeboden om op termijn aanvoerder te worden bij de club, al zou dat aanbod vooralsnog niet genoeg zijn om hem te overtuigen.

Eén van de clubs die al vaker in verband is gebracht met de diensten van de Fransman is Manchester United. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer kampt al een langere tijd met een gebrek aan kwaliteit in de verdediging en zou aankomende zomer wel eens opnieuw op de deur kunnen kloppen in Madrid. Volgens Spaanse media toonden de Engelsen in de zomer van 2019 ook al interesse.

Varane heeft inmiddels al meer dan 350 wedstrijden gespeeld voor de Galácticos en is bijna niet meer weg te denken uit het elftal van Zinedine Zidane. In een partnerschap met Sergio Ramos centraal achterin heeft Varane in totaal achttien trofeeën gewonnen tijdens zijn tijd in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen