Koeman: "Gemiste strafschop was een sleutelmoment"

10 maart 2021, 23:22

Ronald Koeman zag zijn ploeg een uitstekende wedstrijd spelen tegen Paris Saint-Germain. FC Barcelona kwam echter niet verder dan 1-1 en de Nederlander baalt natuurlijk als een stekker dat de Catalanen nu al uit de Champions League liggen. Dat had anders kunnen lopen als aanvoerder Lionel Messi vlak voor rust vanaf elf meter voor 1-2 had gezorgd.

"De gemiste strafschop was een sleutelmoment", vertelde Koeman na afloop van de kraker. "We hebben vanavond als team een uitstekende prestatie geleverd. Het was anders gelopen als we met een 1-2 voorsprong aan de rust begonnen. Dat had de wedstrijd kunnen veranderen. We hebben veel meer kansen gecreëerd dan PSG. Het doen pijn om op deze manier uitgeschakeld te worden."

Antoine Griezmann sprak na de wedstrijd ook van een goede prestatie van Barça. "We hebben goed gespeeld en vier honderd procent kansen gekregen. Volgend jaar zullen we terugkeren om de Champions League alsnog te winnen. Ik voel me goed bij de club met mijn teamgenoten en de trainer. We gaan ons nu volledig richten op de bekerfinale en het restant van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen