Uitblinker Navas: "Barcelona speelde echt uitstekend"

10 maart 2021, 23:33

Keylor Navas was de grote man namens Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona. De doelman had alleen geen antwoord op een schitterend doelpunt van Lionel Messi, maar keepte verder een uitstekende wedstrijd. Navas bracht vlak voor rust zelfs redding op een strafschop van Messi en voorkwam zo dat Barcelona op een 1-2 voorsprong kwam.

"Die redding was voor Sergio Rico", opperde Navas na de wedstrijd bij RMC Sport over zijn collega-doelman. "Hij gaat op dit moment door een zware tijd met zijn familie. Daarom was dit speciaal voor hem. Het is niet gemakkelijk omdat Messi ze altijd goed neemt. Barcelona heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld, wij moesten echt tot het maximum gaan."

Navas hoopt dat PSG blijft presteren in de Champions League. "We zijn erg gemotiveerd om op deze manier door te gaan en zullen als team bij elkaar moeten blijven. Onze doelstellingen zijn duidelijk. Daar loopt iedereen mee in zijn hoofd. Dat gaat ons ook in dit toernooi helpen. Deze overwinning op Barcelona zorgt voor veel blijdschap bij iedereen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen