Twente op zoek naar aanvallers: "We zullen creatief moeten zijn"

11 maart 2021, 11:39

FC Twente moet zich in de zomer weer roeren op de transfermarkt en daarbij geniet de aanval de hoogste prioriteit. Binnenkort lopen namelijk de huurcontracten van Issah Abass, Václav Cerny, Danilo Pereira en Luciano Narsingh af. "Ons budget zal niet toelaten dat er de komende maanden veel geld beschikbaar komt voor transfersommen. We zullen opnieuw creatief moeten zijn", vertelt technisch directeur Jan Streuer tegen Voetbal International.

Met Lars Unnerstall heeft FC Twente de eerste versterking voor volgend seizoen alvast binnen. De Tukkers sorteerden met de komst van de Duitse doelman van PSV voor op het vertrek van Joël Drommel, die mogelijk de omgekeerde weg bewandelt. Voor volgend heeft de club uit Enschede zeventien contractspelers vastliggen, onder wie Wout Brama en Queensy Menig.

De club heeft op het tweetal een optie voor een extra seizoen. "Zowel met Brama als met Menig voeren we positieve gesprekken", laat Streuer weten. Of Twente ook met Tyronne Ebuehi doorgaat, is nog niet duidelijk. Voor 1 mei moet de optie in het contract van de van Benfica gehuurde verdediger gelicht worden. "We hebben niet alleen te maken met een transfersom, maar ook met het salaris van de speler. Met Ebuehi moeten we nog in gesprek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen