Langeler legt uit waarom hij komend seizoen terugkeert bij PEC

11 maart 2021, 16:30

Art Langeler keert komend seizoen officieel terug als hoofdcoach van PEC Zwolle. De oefenmeester begint aan zijn tweede termijn in Overijssel en legt uit waarom hij na een lange periode zijn rentree maakt. Eerder stond hij er tussen 2010 en 2013 onder contract. 

"Ik vertrek omdat ik het prettig vind om in mijn werkende leven om de vier, vijf jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij PEC Zwolle liggen mooie doelstellingen. We willen het huidige prestatieniveau handhaven en natuurlijk het liefst verbeteren. Daarnaast willen we de komende jaren rendement halen uit de jeugdopleiding", legt Langeler zijn vertrek bij de KNVB uit.

Ook is er bij PEC Zwolle veel veranderd sinds het vertrek van Langeler na zijn eerste periode. "De club heeft prachtige prijzen gepakt, is doorgegroeid tot een stabiele Eredivisionist en ook in de wijde regio is PEC Zwolle stevig verankerd met zowel supporters als sponsoren. Ook ikzelf heb niet stilgezeten de afgelopen jaren en heb leiding mogen geven aan mooie projecten bij goede werkgevers", zei de coach, die daarmee ziet dat de situatie flink veranderd is en hij dus genoeg uitdaging heeft voor een nieuwe periode.

Lees ook: Langeler vanaf volgend seizoen terug bij PEC Zwolle

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen