Villarreal thuis onderuit in Intertoto

16 juli 2006, 11:15

Villarreal, de ploeg die het afgelopen seizoen nog de halve finale bereikte van de Champions League, is haar Europese campagne met een zeperd gestart. De equipe van trainer Manuel Pellegrini ging zaterdag in de derde ronde van de Intertoto Cup thuis met 2-1 onderuit tegen het bescheiden NK Maribor uit Slovenië.

Hoewel Villarreal aantred zonder haar 'WK-Argentijnen' Riquelme en Sorin, bracht de ploeg een zeer acceptabele ploeg op de mat. Zo stond onder meer aanwinst Robert Pires in het veld bij de Spaanse middenmoter. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn nieuwe ploeg vlak voor rust op achterstand kwam via een vrije trap van Milan Rakic.

Na rust moest Villarreal al snel met tien man verder. De Nederlandse arbiter Kevin Blom stuurde Josemi met rood naar de kant. Villarreal kwam nog wel terug via Diego Forlan, maar in de slotfase bepaalde Mihelic de eindstand op 1-2. Hierdoor heeft Villarreal volgende week in Slovenië een zege nodig om Europese uitschakeling te voorkomen.

Eerder op de dag verloor ook FC Twente haar eerste wedstrijd in de Intertoto. De ploeg van trainer Fred Rutten ging met 1-0 onderuit tegen het Zweedse Kalmar FF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen