Sergio Ramos zou Messi graag verwelkomen bij Real Madrid

11 maart 2021, 22:31   Bijgewerkt: 11 maart 2021, 23:49

Sergio Ramos (34) zou er geen moeite mee hebben als Lionel Messi na dit seizoen de transfervrije overstap naar Real Madrid zou maken. De routinier zou de kleine Argentijn zelfs graag zien komen, maar beseft ook dat het simpweg onmogelijk is. "Er is een aantal dingen die niet met geld te koop zijn. Het is onmogelijk."

Dat zei Ramos desgevraagd over de hypothetische gang van Messi naar Real Madrid. "Zou ik Messi accepteren in Madrid? Honderd procent, zonder twijfel. Ik zou hem zelfs bij mij thuis uitnodigen als dat helpt", zei de aanvoerder van de Madrilenen, die weet dat het onmogelijk is. "Net als dat ik niet voor FC Barcelona zou spelen, nooit. Niet voor vijftig miljoen per jaar, niet voor zeventig miljoen euro."

Concreter ging hij ook in op zijn eigen toekomst. "Er zijn veel vragen ontstaan en ik wil er veel over zeggen, maar er is geen nieuws. Alles is vooralsnog hetzelfde. Ik ben net terug van een blessure en wil het seizoen zo goed mogelijk afsluiten. Over een nieuw contract is nog geen nieuws", aldus Ramos, die net als Messi over een aflopende verbintenis beschikt. Op dit moment wil hij vooral prijzen winnen met Real Madrid de komende tijd - wat nog kan in La Liga en de Champions League.

"Ik ben eindelijk terug bij het team en ik hoop dat ik het team kan helpen in het laatste deel van het seizoen. Dit is de meest cruciale. Er zijn nog prijzen om voor te spelen en ik hoop dat we er een kunnen winnen voor de fans", aldus de routinier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen